محمود شعاعي بعد از ظهر امروز در مجمع هيئت كوهنوردي گيلان در اداره كل تربيت بدني استان اظهار داشت: كوهنوردي گيلان پس از سالها فراز و نشيب امروز با مشخص شدن رئيس جديد به ثبات ميرسد.
وي با اشاره به اينكه هدف از تشكيل مجمع تنها انتخاب يك فرد به عنوان رئيس هيئت نيست، ادامه داد: شخصي كه انتخاب ميشود بايد ارتباط خوبي را با همه اقشار كوهنوردي استان برقرار كند.
شعاعي افزود: رئيس هيئت نبايد به بودجهاي كه از اداره كل و فدراسيون دريافت ميكند اكتفا كند، بلكه بايد عزم خود را جزم كرده و با ديگر ارگانها و شركتها ارتباط داشته باشد و تامين بودجه كند.
وي از رئيس جديد هيئت كوهنوردي گيلان خواست تا براي پيشرفت اين رشته از افراد متخصص استفاده كند و به ديگر هيئتها در استان توجه داشته باشد.
شعاعي گفت: رئيس جديد بايد بازديدهايي را از هيئتهاي كوهنوردي ديگر استانها داشته باشد و با فدراسيون و اداره كل تربيت بدني همكاري و تعامل لازم را انجام دهد.
وي محور اصلي فدراسيون را آموزش در زمينههاي كوهنوردي، كوهپيمايي، بازآموزي مربيان و ديگر رشتههاي كوهنوردي بيان كرد.
رئيس فدراسيون كوهنوردي و صعودهاي ورزشي كشور با اشاره به اينكه صعودهاي ورزشي يكي از بخشهاي مدالآور در كوهنوردي است، خاطر نشان كرد: اين بخش مورد توجه مسئولان سازمان تربيت بدني است و استان گيلان توانست در بخش بانوان كارهاي خوبي را در اين شاخه انجام دهد.
وي اظهار داشت: مسئولان ورزش و هيئت كوهنوردي استان گيلان بايد درصدد جذب امكانات لازم براي رشته سنگنوردي باشند و در حد امكان سالن اختصاصي براي اين رشته ايجاد كنند.
شعاعي به شاخه برونمرزي اشاره كرد و افزود: تمام سفرهاي برون مرزي بايد توسط فدراسيون و با هماهنگي آن انجام شود زيرا عدم هماهنگي برخي از كوهنوردان در سفر برون مرزي موجب ميشود كه نفرات به دليل نداشتن آگاهي از سادهترين مسائل در كوهنوردي فوت كنند كه موجب بروز مشكلات زيادي است.
وي با اشاره به اينكه براي صعود به ارتفاعات بالاي 7 تا 8 هزار متر بايد شرايط خاص در نظر گرفته شود، تصريح كرد: اين امر نياز به آموزش و بستگي به توان افراد دارد كه با مشاوره رايگان فدراسيون و هماهنگي با هيئت استان برطرف ميشود.
رئيس فدراسيون كوهنوردي و صعودهاي ورزشي كشور گيلان را داراي ورزشكاران خوبي دانست كه تجربه ارتفاع بالاي 7 هزار متر را دارند و از پزشكان خوبي در اين امر بهره ميبرند.
وي افزود: براي اعزام به كنگرههاي سنگنوردي هر ساله از طبيعتنوردان استفاده ميشد اما امسال به دليل اهميت صعودهاي ورزشي، دو نفر از صعودكنندگان به كنگره جهاني سنگنوردي در ارديبهشت ماه سال آينده كه در انگلستان برگزار ميشود، اعزام خواهند شد.
وي از احداث خانه سنگنوردي ايران در تهران خبر داد و گفت: با مساعدت رئيس سازمان تربيتبدني، خانه سنگنوردي ايران در شهر تهران ساخته ميشود.
شعاعي اضافه كرد: قصد داريم از داور بينالمللي براي ارتقاي سطح داوران درجه دو ايراني استفاده كنيم و شرط لازم براي شركت در اين كلاس آشنايي و تسلط به زبان انگليسي است.
وي از تامين اعتبار هيئت كوهنوردي گيلان خبر داد و خاطر نشان كرد: پس از مشخص شدن رئيس هيئت كوهنوري استان، اعتبارات سال 88 به هيئت كوهنوردي گيلان واريز ميشود.
مديركل تربيت بدني گيلان نيز در اين جلسه گفت: هيئتهاي ورزشي استان بايد به فكر تامين منابع مالي و درآمدزايي باشند، زيرا سازمان تربيتبدني تنها ميتواند 15 درصد از اعتبارات مورد نياز هيئتها را تامين كند.
محمد فولادي همكاري روساي هيئتها را مورد تاكيد قرار داد و افزود: اعضاي مجمع بايد در تمام طول سال با روساي هيئتها همكاري و همفكري داشته باشند و در مواقع لزوم از آنها استفاده كنند زيرا انتقاد درست به سازندگي كمك ميكند.
وي تصريح كرد: رشته كوهنوردي با وجود موهبتهاي الهي كه در استان وجود دارد، يكي از رشتههاي محبوب به ويژه بين خانوادهها است.
در پايان اين مجمع از پنج نفري كه براي احراز پست رئيس هيئت كوهنوردي گيلان كانديدا شده بودند، جابر كوچكينژاد با كسب 13 راي از 18 آراي ماخوذه به مدت چهار سال به عنوان رئيس هيئت كوهنوردي و صعودهاي ورزشي استان گيلان منصوب شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر